Categories
Latest news

DOD FIT ČVUT

Dne 9. února 2024 se na Fakultě informačních technologií ČVUT uskutečnil den otevřených dveří pro bakalářské a magisterské studenty. Jeden z vrcholů tohoto dne představovala prohlídka laboratoře SAGElab.

Dne 9. února 2024 se na Fakultě informačních technologií ČVUT uskutečnil den otevřených dveří pro bakalářské a magisterské studenty. Jeden z vrcholů tohoto dne představovala prohlídka laboratoře SAGElab, která nabídla poutavý pohled do světa počítačové grafiky.

V rámci této prohlídky byla prezentována studijní specializace počítačová grafika a návštěvníci měli příležitost shlédnout studentské práce a interaktivní ukázku digitalizovaných historických artefaktů, na nichž se podílelo sdružení CESNET ve spolupráci se studenty FIT ČVUT.

Ve spolupráci se sousední laboratoří ggLab, specializující se na grafiku a herní design, měli zájemci o studium možnost vyzkoušet si také studentské počítačové hry a interaktivní dotykovou stěnu, která poskytovala zajímavý a zábavný pohled na moderní technologie.