Rubriky
Aktuality

DAW Pro Tools – Fenomén současné práce se zvukem

(17:00) Cílem této prezentace je představit posluchačům tento nejrozšířenější audio software používaný profesionály po celém světě v hlavních souvislostech…

Začátek akce: 17:00

Další grafický čtvrtek ve vysokém rozlišení, které si můžete naplno užív v SAGELab je tady! Cílem přednášky je představit posluchačům DAW Pro Tools nejrozšířenější audio software používaný profesionály po celém světě. Během prezentace se dozvíte základní informace o možnostech práce se zvukem pro různé využití – od filmové hudební postprodukce až po domácí nahrávací studio.

Autor se jako hudebník a zvukař již přes 25 let věnuje profesionální práci se zvukem s využitím zvukového hardware a software.


Grafické čtvrtky ve vysokém rozlišení jsou cyklem přednášek zvaných hostů na témata spojená s grafikou. Tyto přednášky se konají v SAGElab (sage.fit.cvut.cz), které je společným pracovištěm Fakulty informačních technologií ČVUT, ČVUT FEL a sdružení CESNET, z.s.p.o. Laboratoř má velkoplošné vizualizačním zařízení s rozlišením 8K+ (http://grafit.fit.cvut.cz/).